Servicii SEO OnPage

Servicii de top pentru Optimizarea eficienta in Motoarele de Cautare

Optimizare SEO OnPage

Stiati ca 380 de site-uri noi se publica in fiecare minut? Asta inseamna sase site-uri noi in fiecare secunda! 

Ce legatura are asta cu tine si cu propriul tau spatiu virtual sau cu promovarea unui produs? Adevarul este ca, daca nu utilizati cele mai bune si mai recente practici SEO, nimeni nu va gasi vreodata site-ul dvs. Exista nenumarate articole despre SEO si cum va puteti imbunatati vizibilitatea site-ului, dar multe dintre ele sunt prea tehnice pentru incepatori. Daca sunteti la inceput in SEO, iata ce trebuie sa stiti despre elementele de baza ale optimizarii pentru motoarele de cautare. Iata cateva sfaturi usor de inteles pentru optimizarea motoarelor de cautare, pentru incepatori.

Viteza de Incarcare

Cât de repede (sau de incet) se incarca site-ul dvs. este unul dintre cei mai importanti factori in SEO.

Keyword Research

Cuvintele cheie relevante pentru care exista audienta, faciliteaza vanzarea eficienta a serviciilor / produselor.

Tehnici SEO

Folosirea corecta a fiecarui guidelines google pentru seo ajuta site-ul sa fie mereu in top mult timp.

Optimizarea Imaginilor

Optimizarea imaginilor ajuta site-ul sa nu depaseasca limita de spatiu pe hosting, precum si incarcarea rapida a lor, indiferent de viteza de internet.

Erori 404

Erorile cauzeaza avertizari in Google Search Console, asadar depuncteaza site-ul si poate creste negativ valoril Bounce Rate (rata de respingere).

Redirect URL

Cea mai necesara actiune pentru corectarea problemelor este redirectul permanent 301, ajuta motoarele de cautare sa indexeze pagina dorita.

Accelerati viteza site-ului pentru promovarea unui produs

Accelerati viteza site-ului pentru toti vizitatorii

Cât de repede (sau de incet) se incarca site-ul dvs. este unul dintre cei mai importanti factori in SEO.

Nu numai ca Google recompenseaza site-urile care se incarca rapid (si le penalizeaza pe cele lente), dar vizitatorii nu vor mai ramâne pe site-ul tau, astepand incarcarea paginii de pornire. De fapt, aproape 50% dintre utilizatori vor parasi site-ul dvs. daca acesta se incarca in mai mult de 2 secunde, conform ultimelor studii de piata.

Puteti avea cel mai bun continut de pe web, dar asta nu conteaza daca site-ul dvs. este prea lent. Pentru a accelera lucrurile, scapa de orice lucru neesential, cum ar fi barele laterale, widget-uri care nu sunt neaparat necesare, fisiere media mari.

De asemenea, trebuie sa dezactivati toate plugin-urile pe care nu le mai utilizati sau nu le-ati folosit niciodata, in primul rând. Si vorbind despre plug-in-uri, asigurati-va ca ati activat unul care va ajuta sa optimizati viteza site-ului.

Alegeti cuvintele cheie potrivite pentru SEO

Alegeti cuvintele cheie potrivite

Care sunt cele mai profitabile cuvinte cheie acum? Cât de des le monitorizati si actualizati?

Daca va preocupa asta, este timpul sa faceti o cercetare pe cuvintele cheie alese pentru promovare. Exista o multime de instrumente gratuite pe care le puteti utiliza pentru a cerceta cele mai populare cuvinte cheie din domeniul dvs. (SEO medical, restaurant SEO, etc).

Incepeti cu cuvinte cheie populare si concentrati treptat atentia. Cuvinte cheie specifice cu lungimi mai mari (long-tail) ar trebui sa fie obiectivul dvs., deoarece este mai usor de obtinut ranking pentru anumite cuvinte cheie decât pentru altele.

De exemplu, sa spunem ca vindeti bijuterii online. Nu veti avea niciodata rangul # 1 pentru termeni vagi precum "bijuterii" - exista prea multa concurenta pe acest termen pentru un termen scurt.

Utilizati corect aceste cuvinte cheie in SEO

Folosirea eficienta a cuvintelor in pagina web promovata

Acum ca ati identificat cele mai bune cuvinte cheie pentru site-ul dvs., trebuie sa le utilizati in mod corect.

Cea mai rapida modalitate de a supara Google (si de a-ti distruge camapania SEO) este de a suprascrie acele cuvinte cheie in fiecare pagina de pe site-ul tau. Acest lucru te-ar putea etiche ca spammer sau, chiar mai rau, te vei trezi cu site-ul pe lista neagra a celor de la Google (blacklist).

In schimb, aflati unde si cum sa utilizati in mod eficient cuvintele cheie. Zonele de top pentru plasarea cuvintelor cheie sunt:

• Titluri de pagina sau postari • Subtitlurile • URL-uri • Etichete de imagine • Continut (corp) • Descrieri

Câte cuvinte cheie trebuie sa utilizati? Expertii recomanda o densitate a cuvintelor cheie de undeva intre 0,6% -0,9%. Aceasta inseamna ca intr-o postare de 1.000 de cuvinte cuvântul dvs. cheie ar trebui sa apara de maxim 6 sau 9 ori.

Putem sa incepem optimizarea SEO a site-ului chiar acum!

Avem nevoie doar de câteva detalii despre proiect:

Pentru orice întrebare, sugestie sau curiozitate?

Suntem disponibili: L - V: 10:00 - 18:00! Pregătiți să satisfacem orice viziune pentru site-ul web dorit!