Despre WebsiteBox

Suntem Dezvoltatorii Web de care ai nevoie în 2019

WebsiteBox îi îndemna pe toți clienții să se familiarizeze cu site-ul lor și le permită tuturor să aibă acces direct la site-ul lor web, cu posibilitatea de a-și actualiza sectiuni sau întreg site ori blogul in fiecare zi.

Cine suntem?

O echipă tânără – 7 ani experiență – Dezvoltarea site-urilor web prin WordPress este despre user experience, viteză și optimizarea SEO

Viziunea Web

Crearea unui portofoliu puternic, oferind calitatea optimă în 2019

Ce stim sa facem?

Specialiști WordPress, Experți în SEO și Profesioniști care-ți oferă transparența necesară prin rapoarte lunare și feedback eficient

Un scurt istoric...

Atunci.. (2010-2012)

După realizarea unor proiecte personale, prin modificarea unor temele care permiteau unui client să se miște ușor prin faza de proiectare a site-ului.

Acum… (2012-2019)

Lucram cu teme premium și putem crea orice aspect grafic în WordPress de la zero, pe baza oricărui design cerut de client. Mai ales cu un buget restrâns pentru că lucram prin WordPress, asta va însemna că bugetele de proiectare ale site-ului sunt scăzute. Atunci când este cazul, o temă premium cumpărată poate fi o modalitate excelentă de a ajunge live la un cost foarte scăzut și într-un timp foarte redus (câteva zile dacă informația este livrată rapid)

Procesul nostru în doar 5... 6 pasi!

01

Crearea unui LOGO

Identitatea vizuală a site-ului și a brandului este foarte importantă, acest lucru definește și primul pas…

02

Construire Website

Construirea structurii web  în baza logo-ului pentru paleta de culori aleasa și a domeniul de interes…

03

Copywriting

Cel mai important aspect pentru SEO este textul, necesar să fie unic, de calitate, informativ și relevant…

04

Audit SEO

Promovarea in motoarele de cautare necesita un audit pentru cuvintele cheie alese pentru site si pentru SEO

05

Lansare Website

Finisarile site-ului pregatirea retelelor sociale si a bugetul pentru promovarea site-ului tau web

06

Campanie SEO

Cel mai important aspect dupa ce site-ul este live, motoarele de cautare te ajuta sa ai audienta rapid

De ce să alegi WebsiteBox?

Pregatiti tot timpul sa invatam si sa testam cele mai noi tehnologii web care apar online, indiferent ca gasim noi metode SEO de promovare a site-ului sau o creare mai rapida si fara erori de cod a site-ului.

Stim ca probleme pot aparea tot timpul, asadar WebsiteBox ofera mentenanta de 14 zile pentru bugfix-uri si alte probleme pe care le aveti cu site-ul, practic in aceste 14 zile intra si procesul dvs de invatare a platformei.

Cea mai rapida livrare a site-ului poate sa fie in 48 de ore, site-ul fiind pregatit si live in doar doua zile, pentru site-urile simple, dezvoltarea unui site complex cu foarte mult continut, poate sa ajunga si la 14-28 zile pentru livrare.
Termenul maxim pe care-l livram este de 30 de zile lucratoare.

Stim cat de important este informatia despre client, tocmai de accea alocam o persoana de legatura pentru orice proiect in parte, cand clientul suna, consideram ca este important sa auda o voce cunoscuta la celalat capat al firului.

Fiecare site construit si lansat sub brandul WebsiteBox vine alaturi de un backup day one, fisierele site-ului vor fi predate clientului imediat dupa ce acesta a fost finalizat. Fiecare client beneficiaza de o protectie suplimentara a site-ului web, alerte pe mail atunci cand site-ul este atacat, sau cineva incearca.

Incercam de fiecare data sa livram maximul de profesionalism din partea noastra, alegem intodeauna transparenta si informarea clientului despre orice aspect tehnic, financiar sau vizual.

49
Număr Total (Site-uri Web)
projects-icon.png
Clienți
heart-icon.png
K+
Linii de cod...
code-lines-icon.png
Ani de Experiență
award-icon-free-img.png

Pentru orice întrebare, sugestie sau curiozitate?

Suntem disponibili: L - V: 10:00 - 18:00! Pregătiți să satisfacem orice viziune pentru site-ul web dorit!