Creare Site WordPress

Site WordPress la un pret decent
Crearea aspectului site-ului afacerii tale!

Consideram ca simplitatea este una dintre regulile de aur ale site-ului web in 2019. Publicul ar trebui să aibă o experiență plăcută și pozitivă atunci când ne utilizează site-ul web. Indiferent dacă scopul lor este citirea conținutului, vizionarea unui videoclip sau înscrierea într-un curs, fiecare acțiune trebuie să fie clară și concisă pe întreg site-ul web.

Crearea unui Site Web prin WordPress

Cand structura proiectul a fost acceptata, poate începe crearea site-ului web cu ajutorul unui design gata definit sau a unui design personalizat. Procesul de dezvoltare a site-ului pornește prin crearea elementelor grafice (culori, fonturi, aspect, imagini & structura) definite în procesul de proiectare și codarea acestora folosind standardele industriei web (PHP, HTML5, CSS3, JS, jQuery). Acest lucru se face de obicei prin codarea inițială a paginii de pornire, urmată de șabloane pentru paginile interioare.

Toate site-urile pe care le creăm au fost create folosind un design gata definit sau personalizate
(care au fost codate de la zero).

1. Crearea unui Logo Reusit

Alegerea culorii site-ului influenteaza in mod direct si modul cum o sa fie creat, precum si invers, logo-ul pe care-l aveti deja poate definii culorile noului site.

2. Constructie Website

Constructia incepe dupa ce adunam toate informatiile necesare, ce sa contina meniul, ce imagini putem sa folosim in site sau structura lui.

3. Copywriting

Atunci cand clientul ne ofera doar putina informatie text pentru pagini sau categorii, atunci intervine si un copywriter care extinde informatia initiala.

4. Audit SEO

Dupa terminearea site-ului web, este necesar sa analizam ce strategii ajuta site-ul sa creasca cat mai mult in motoarele de cautare,

5. Lansare Website

Lansarea site-ului este definita din momentul in care site-ul este indexabil in motoarele de cautare, atunci vizitatorii pot devenii clientii dumneavoastra.

6. Campanie SEO

Pentru a creste vizibilitatea site-ului nou creat in motoarele de cautare, este necesara o campanie SEO serioasa, care va aduce pe primele pozitii.

Sfaturi pentru Crearea unui Site WordPress

 Am descoperit ca majoritatea oamenilor nu stiu cum sa-si planifice corespunzator, crearea unui website.

Pana la urma, site-ul tau este de obicei primul lucru pe care il vor gasii internautii, atunci cand vor sa afle informatii despre tine. Inainte de a trece la task-urile specifice procesului de creare de website este necesara o planificare corespunzatoare. Abordarea corecta in planificarea unui website de succes, este sa-ti pui in primul rand, cateva intrebari legat de ce iti doresti de la site-ul tau web, ca noi sa le putem pune in practica, un feedback eficient este sa stim chiar de la inceput cum doriti sa arate site-ul web.

Cum vor ajunge utilizatorii pe website-ul tau?

Mai specific, ce fel de tehnici de marketing vei folosi pentru a-ti atrage audienta (target audience)?

Este site-ul optimizat din punct de vedere SEO? Are advertising de gen pay per click?
Ai de gand sa-i faci promovare si pe social media (Facebook, Twitter)?

Ai un departament de PR sau colaborezi cu unul? Aceste intrebari sunt foarte importante pentru cat de bine va functiona website-ul, pe viitor.

Administrare Web - Servicii Web

Cine va intra pe website – Care sunt vizitatorii tinta?

Website-ul tau trebuie sa fie potrivit pentru un numar cat mai mare de vizitatori, care pot fi de mai multe tipuri, iar tu trebuie sa le asiguri un continut de calitate si sa te asiguri ca acestia vor gasi la tine pe site, exact ceea ce cauta.

Dupa doar cateva secunde dupa ce a intrat pe website-ul tau, utilizatorul trebuie sa stie ce trebuie sa faca sau ce sa acceseze pentru a gasi informatia/produsul dorite.
Asadar, au nevoie utilizatorii de un formular “sign-up” pe website-ul tau?

Devirusare Website - Servicii Web

Cum preferi sa tii legatura cu vizitatorii tai?

Tine minte, majoritatea persoanelor care vor intra pe website-ul tau, nu iti vor deveni si clienti.

De fapt, rata de conversie medie de pe Internet, este in jur de 1%, iar asta inseamna ca doar 1 din 100 de potentiali vizitatori de pe website, va accesa si un serviciu pe care il oferi sau va cumpara un produs de la tine (adica iti va deveni client).

Cu toate astea, multi dintre utilizatorii care iti vor vizita constant website-ul, mai devreme sau mai tarziu vor ajunge si clienti.

Putem sa incepem chiar acum!

Avem nevoie doar de câteva detalii despre proiect: