Administrare Website

Serviciul perfect pentru viitorul online al companiei

Atunci când discutăm despre administrare website, orice firmă sau proprietar al unui domeniu online, trebuie să  știe că aceasta parte este una dintre cele mai importante pentru menținerea și dezvoltarea asset-ului respectiv, fie că te reprezintă pe tine, fie că reprezintă firmă/afacerea/compania, pe care o administrezi.

Ce implica administrarea web?

Procesul de administrare al unui website nu trebuie să se rezume doar la update-ul continuu și la imbunătățirea conținutului existent, precum și la actualizările tehnice, ci trebuie să țină cont și de alte activitați foarte importante, care pot contribui la succesul website-ului respectiv, în mediul online. Websitebox oferă clienților următoarele:

Optimizarea SEO pentru o vizibilitate cât mai bună pe motoarele de căutare:

Acest proces este de o importanță uriașă pentru garantarea succesului unui website pe motoarele de căutare, indiferent de ce tip este website-ul respectiv (website de prezentare, magazin online etc.).

Cu atât mai mult, dacă vorbim despre un website complex, cu foarte multe pagini, acesta are nevoie de optimizare SEO constantă și uneori, de o intreagă echipă de specialiști SEO care să lucreze constant, pentru îmbunătățirea site-ului.

Optimizarea pentru motoarele de căutare nu este un proces de tip “1 step” ci din contră, trebuie făcută constant, fiind un proces de lungă durată și care are efecte pe termen mediu și lung.

De aceea, echipa de web design care ți-a conceput website-ul, trebuie să se asigure că acesta a fost construit “seo friendly” încă de la început și eventual, să continue lucrul la website (din punct de vedere SEO), după ce site-ul a fost realizat și urcat pe domeniul ales/cumpărat de dvs. Cu toate astea, nu este neaparat necesar ca firma care ți-a conceput website-ul să îți facă și SEO pentru acesta (dupa realizarea website-ului) și nu este neaparat valabil, ca toate firmele de webdesign existente să știe să facă și SEO.

Firma de SEO pe care o alegi, poate fi una cu totul diferită față de cea care ți-a conceput website-ul, dar această firmă reprezintă acel “administrator de website” sau “webmaster”, care va continua să lucreze la website-ul tău, după ce acesta a fost terminat și urcat pe un domeniu.

SEO-On-Page - Servicii Web

Gestionarea fisierelor si a continutului Web

Daca website-ul tau are fisiere sau alt continut indexat, acesta trebuie manageriat si verificat de catre un webmaster, in mod constant. De exemplu, daca anumiti utilizatori pot avea aprobarea de a crea continut pe website-ul tau (pe blog de exemplu), acest continut trebuie verificat periodic de catre un admin, la fel si fisierele multimedia (imagini, pdf-uri sau chiar video-uri) aceste fisiere trebuie optimizate pentru web, sa se incarce rapid site-ul.

Devirusare Website - Servicii Web

Implementarea & Mentinerea Securitatii

Securitatea website-ului tau, este cel mai important lucru, cand vine vorba despre administrarea acestuia. Un site cu probleme de securitate va fi foarte vulnerabil in fata atacurilor hackerilor, care sunt atat de comune in ziua de azi. De aceea, webmasterul este foarte important pentru verificarea constanta a securitatii website-ului, pentru update-ul plugin-urilor de securitate (daca exista), pentru verificarea mail-urilor de tip spam primite si gestionarea acestora.

Certificat SSL (HTTPS) - Servicii Web

Administrearea Website ajută site-ul să aibă conținutul și securitatea la zi

Dacă aceste lucruri nu sunt făcute la timp, există riscul infiltrărilor pe website (intrarea unor utilizatori nedoriți, virusi etc.) care pot provoca mult rău și care vă pot chiar distruge website-ul precum si pozitiile in motoarlee de cautare.

De asemenea, un administrator de site poate avea și competente în scrierea și publicarea articolelor pe blog (dacă exista unul, în caz contrar vă recomandăm), în administrarea paginilor oficiale de pe retelele de socializare importante (ale website-ului) și promovarea site-ului în general, în mediul online. După cum puteți observa, administrarea unui website este o activitate complexă care implică procese diverse și care de cele mai multe ori, este efectuată de către mai multe persoane, fiecare dintre acestea fiind specializată pe un anumit domeniu (securitate, SEO, crearea de conținut, etc.).

Va putem ajuta sa administrati site-ul dvs web!

Asteptam informatii despre business-ul dumneavoastra.

Pentru orice întrebare, sugestie sau curiozitate?​

Suntem disponibili: L - V: 10:00 - 18:00! Pregătiți să satisfacem orice viziune pentru site-ul web dorit!